Service

De huisregels

We verwachten dat je

  • je respectvol gedraagt;
  • profiel zo ingevuld is dat het helder is voor anderen wie je bent;
  • op een respectvolle manier met de informatie om; zo bespreek je het met de deler als je de informatie buiten het netwerk wilt verspreiden;
  • het netwerk gebruikt voor het delen en vergaren van kennis, niet voor commerciële doeleinden.


Voeg bijdragen toe vanuit je browser

Als geregistreerde op Smart Organizing Network, kan men bijdragen bewaren op het platform. Op iedere pagina van Smart Organizing Network staat de knop Creëer bijdrage. Dit opent een scherm waarin een bijdrage aangemaakt kan worden. Maar zeker wie aan het surfen is op het web, wil direct een pagina kunnen bewaren als bijdrage. Daarvoor bieden we je een stukje javascript code aan dat toegevoegd kan worden aan de favorieten/bookmarkbalk van de browser. Als je dan aan het surfen bent en je komt een interessante pagina tegen, dan kun je met 1 klik op de knop deze direct toevoegen aan Smart Organizing Network.

Voeg mij, Creëer bijdrage, toe aan de favorieten. Sleep de link naar de browserbalk of voeg deze toe via de rechtermuisknop.

Smart Organizing Network is ontworpen en gemaakt voor het gebruik met de laatste versies en de laatste stabiele versies van webbrowsers. (In mei 2017: Microsoft IE11 en Edge, Chrome versie 58, Firefox 45 (ESR) en nieuwer, en Safari 10. Uit veiligheidsoverwegingen raden we oudere versies van browsers af. IE10 zou nog moeten werken maar wordt niet ondersteund.)

Webfeeds

Maak je gebruik van een feedreader en wil je op de hoogte blijven van veranderingen op de site? (meer over webfeeds op Wikipedia)

Algemene RSS feeds